Medvirkende - Griegs Danmark

Sara Fellman


Sang

Sara Fellman har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio). Har blant annet spilt teater for ungdom på Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata), spilt barneteater med Teater Radix og dubbet for Nordubb. Hun har også vært med i "Når vi døde vågner?" med Røde Rom. Sara har skrevet tekst og musikk til "En lillebror for mye". Hun har også skrevet, produsert og spilt i "De gode gjerninger redder verden" og "Griegs Danmark".

Henrik Stoltz Vernegg


Konferansier

Henrik Stoltz Vernegg har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS. Har blant annet spilt teater for ungdom på Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata), ”Det rasler i røysa” for DKS Lørenskog, "Fortellingen om et mulig drap" for Litteraturbruket, Veni-PIPPI-Vici med teatergruppa Skrømt, Alfabet med Mobile Homes, "Når vi døde vågner?" med Røde Rom og instruert barn fra 1.-4. klasse på Barnestasjonens teaterskole. Han har også skrevet, produsert og spilt i "De gode gjerninger redder verden" og "Griegs Danmark", samt produsert og spilt i "En lillebror for mye" og "Karsten og Petra - Leken & skyggen".

Morten Fagerli

Piano

Morten Fagerli er utdannet pianist fra Barratt Dues Musikkinstitutt og har konservatorieutdannelse fra Barrat Dues Musikkonservatorium og Bergen Musikkkonservatorium (nåværende Griegakademiet). Han har hatt konserter blant annet på Nasjonalbiblioteket, Blåfarveverket og har sammen med fløytisten Germaine Bouts Hexeberg spilt over 200 institusjonskonserter, blant annet i regi av Akershus Musikkråd og Den kulturelle spaserstokken. Han spiller siden 1997 jevnlig konserter sammen med hornisten Pernille Kaarslev i Danmark og Norge. De har også opptrådt sammen i Tyskland og Sveits. Morten var også med i Teater Uros "De gode gjerninger redder verden"

Pernille Kaarselv

Horn

Pernille Kaarslev bor i Bergen men kommer opprinnelig fra Fensmark på Sydsjælland. Hun reiste i 1990 til Skotland for å studere althorn. Fra 1992 studerede hun på Griegakademiet og ble den første danske som tog eksamen på althorn 1997 og solisteksamen i 1998. I 1999 vant hun solistprisen i ”Siddis Brass” i den norske elitedivision. Pernille har i en årrekke spilt i det norske brassbandet Manger Musikklag, som er et av de beste brassbandene i Europa. I 2003 tok hun solisteksamen på valthorn og i 2009 utøvende mastergrad på Griegakademiet med Ilene Chanon som lærer. Pernille har vært solist og medvirket ved en rekke konserter i Danmark og Norge, i 2010 var hun bl.a. solist ved en gallakonsert i anledning av Næstveds 875-årsjubileum. Hun underviser også ved Bergen Kulturskole.