En lillebror for mye

Hvordan er det å være det eldste barnet, og hvordan er det å være det yngste, når det ene barnet får mer oppmerksomhet enn det andre?

"En lillebror for mye" handler om ekornfamilien Furu som nylig har fått sitt andre barn. Storesøster har fått en Lillebror, og det meste av mammas og pappas oppmerksomhet er rettet mot ham. Storesøster opplever at foreldrene kun ser på henne hvis hun har gjort noe galt, mens det så å si er umulig for Lillebror å få kjeft. "Det er ikke plass til to barn i treet vårt, og jeg var her først", tenker Storesøster. Hun bestemmer seg for at den eneste løsningen er å gi bort Lillebror til en annen familie. Hun rømmer hjemmefra med ham, og et eventyr begynner. Storesøster og Lillebror møter mange rare og selvopptatte voksne, og det blir alt annet enn lett å gi bort Lillebror. Etter hvert blir det også ganske farlig for to små ekornbarn å være ute alene i den store skogen.

Forestillingen inneholder musikk, sang, dans og mange rare dyr, og ender selvfølgelig bra. Den passer for barn mellom 3 og 7 år, og alle som har hatt irriterende søsken. Varighet ca. 40 minutter.

"En lillebror for mye" er Teater Uros 1. produksjon

Plakat fra En lillebror for mye