Medvirkende - En lillebror for mye

Det er 4 skuespillere med i "En lillebror for mye".
Mari Kaupang og Karoline H. Øyan alternerer i rollen som Storesøster.

Sara Fellman


Mamma Furu, Skjæra og Frosken

Sara Fellman har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio). Har blant annet spilt teater for ungdom på Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata), spilt barneteater med Teater Radix og dubbet for Nordubb. Hun har også vært med i "Når vi døde vågner?" med Røde Rom. Sara har skrevet tekst og musikk til "En lillebror for mye". Hun har også skrevet, produsert og spilt i "De gode gjerninger redder verden" og "Griegs Danmark".

Henrik Stoltz Vernegg


Lillebror

Henrik Stoltz Vernegg har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS. Har blant annet spilt teater for ungdom på Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata), ”Det rasler i røysa” for DKS Lørenskog, "Fortellingen om et mulig drap" for Litteraturbruket, Veni-PIPPI-Vici med teatergruppa Skrømt, Alfabet med Mobile Homes, "Når vi døde vågner?" med Røde Rom og instruert barn fra 1.-4. klasse på Barnestasjonens teaterskole. Han har også skrevet, produsert og spilt i "De gode gjerninger redder verden" og "Griegs Danmark", samt produsert og spilt i "En lillebror for mye" og "Karsten og Petra - Leken & skyggen".

Olli WermskogPappa Furu, Elgen, Beveren og Reven

Olli Wermskog har 2-årig skuespillerutdannelse fra NISS. Har blant annet spilt barneteater med Askeladden Friteater, 4 forskjellige forestillinger, og "Lydvingen" med Teater Spillebrikkene. Han er også med i improvisasjonsgruppen Kvikksølvguttene & Veslemøy som spiller forestillinger annenhver uke.


Karoline Hanssen ØyanStoresøster

Karoline H. Øyan har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS. Har blant annet jobbet på Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata), vært med i ”Spelet om heilag Olav” 2007 og 2008, novellefilmen ”Sommerhuset” og ”Slangenatt” med Oslo Kafeteater. Hun har nettopp turnert med leseforestillingen om Pulverheksa.


Mari KaupangStoresøster

Mari Kaupang har 3-årig skuespillerutdannelse fra NISS. Har blant annet spilt teater for ungdom på Det Åpne Teater (Det skjendige drapet i Skippergata) og turnerte høsten 2008, 09 og 10 med forestillingen ”Jul i skomakergata” med Oslo Barneteater. Hun har også gjort flere andre forestillinger med Oslo Barneteater.


 

Lars Rydjord har også vært med som Pappa Furu, Elgen, Beveren og Reven.

 

Cathrine Frost har også vært med som Storesøster.